برگزاری همایش مرزهای اقتصاد توسعه

برگزاری همایش مرزهای اقتصاد توسعه با عنوان برنامه ریزی توسعه: ارزیابی تجربه ۷۰ ساله» در دانشکده اقتصاد
برگزاری همایش مرزهای اقتصاد توسعه

همایش سالانه مرزهای دانش اقتصاد توسعه با عنوان «برنامه‌ریزی توسعه: ارزیابی تجربه ۷۰ ساله» با حضور استادان و صاحب‌نظران علم اقتصاد ۱۰ اردیبهشت‌ماه جاری در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌گردد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این همایش که به‌صورت سالانه از سوی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی به‌منظور بزرگداشت مرحوم دکتر حسین عظیمی آرانی برگزار می‌گردد، استادان و صاحبنظران اقتصاد به بررسی مسائل و مباحث توسعه اقتصادی می پردازند. هفتمین همایش سالانه «مرزهای دانش اقتصاد توسعه» با عنوان برنامه‌ریزی توسعه: ارزیابی تجربه ۷۰ ساله» نیز به مناسبت شانزدهمین سالگرد درگذشت این استاد فقید در دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.