قابل توجه دانشجویان شرکت‌کننده در کارگاه آموزشی STATA، آخرین جلسه کارگاه STATA برگزاری می‌شود.

برگزاری آخرین جلسه کارگاه آموزشی STATA در روز چهارشنبه 1397/10/26 از ساعت 9 صبح الی 13 برگزار می‌شود.

قابل توجه تمامی دانشجویان شرکت‌کننده در دوره آموزشی کارگاه STATA طبق هماهنگی با استاد دکتر پروین و جناب آقای دکتر رئوفی آخرین جلسه این کارگاه در روز چهارشنبه مورخ 1397/10/26 در ساعت 9 صبح الی 13بعدازظهر همانند جلسات قبل در سایت دانشکده برگزار خواهد شد بدیهی است دریافت مدرک منوط به شرکت در تمامی جلسات آموزش خواهد بود.