گام سوم جلسه با هم بخوانیم با حضور رئیس دانشکده جناب آقای دکتر طائی برگزار شد

گام سوم جلسه با هم بخوانیم با حضور رئیس دانشکده جناب آقای دکتر طائی و دانشجویان علاقمند در تاریخ ۹۷/۹/۱۱ در محل کتابخانه برگزار شد. در این جلسه در ابتدا کتاب توسط یکی از دانشجویان بطور خلاصه معرفی شد و شرکت کنندگان نظرات و دیدگاههای خود را در مورد کتاب معرفی شده ( کیمیاگر از آثار پائولو کوئیلو) بیان کردند، در ادامه جناب آقای دکتر طائی جمع بندی کلی در رابطه با کتاب مطرح نمودند و در انتها طبق پیشنهاد جمع کتاب پیرمرد و دریا اثر ارنست همینگوی برای مطالعه و نقد گام سوم انتخاب شد.
 گام سوم جلسه با هم بخوانیم با حضور رئیس دانشکده جناب آقای دکتر طائی برگزار شد

گام سوم جلسه با هم بخوانیم با حضور رئیس دانشکده جناب آقای دکتر طائی  و دانشجویان علاقمند در تاریخ ۹۷/۹/۱۱ در محل کتابخانه برگزار شد. در این جلسه در ابتدا کتاب توسط یکی از دانشجویان بطور خلاصه معرفی شد و شرکت کنندگان نظرات و دیدگاههای خود را در مورد کتاب معرفی شده (کیمیاگر اثر پائولو کوئیلو) بیان کردند، در ادامه جناب آقای دکتر طائی جمع بندی کلی در رابطه با کتاب مطرح نمودند و در انتها طبق پیشنهاد جمع کتاب پیرمرد و دریا اثر ارنست همینگوی برای مطالعه و نقد گام سوم انتخاب شد.