گزارش برگزاری گرامیداشت مقام علامه طباطبائی در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی

مراسم گرامیداشت مقام علامه طباطبائی با محوریت کاربرد ادراکات اعتباری در نظریه¬های عدالت و پول در تاریخ 97/08/22 به مدت دو ساعت از ساعت 12 تا 14 در سالن شماره 2 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. جلسه با قرائت قرآن مجید و پخش سرود ملی ایران و معرفی کوتاهی از علامه طباطبائی آغاز شد.

گزارش برگزاری

گرامیداشت مقام علامه طباطبائی

در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی

مراسم گرامیداشت مقام علامه طباطبائی با محوریت کاربرد ادراکات اعتباری در نظریه‌­های عدالت و پول در تاریخ 97/08/22 به مدت دو ساعت از ساعت 12 تا 14 در سالن شماره 2 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

ابتدا دبیر جلسه جناب آقای دکتر سیروس امیدوار در خصوص "تفکیک بین ادراکات حقیقی و اعتباری و کاربرد آنها در تفکیک بین نظریه­‌های توصیفی تبیینی و ارزشی تجویزی" بیانات خود را با پاورپوینت ارائه کردند و سپس آقای دکتر محمد اسماعیل توسلی در خصوص " کاربرد ادراکات اعتباری و عدالت در نظریه­‌های پولی " در قالب پاورپوینت مطالب خود را ارائه کردند.

جناب آقای دکتر سیداحسان خاندوزی به‌عنوان دبیر اجرایی در جلسه حضور داشتند.

جمعاً تعداد 90 نفر در سالن نشست حضور داشتند که شامل: معاون پژوهشی دانشکده، معاون آموزشی دانشکده، برخی از اساتید گروه‌های مختلف، نماینده ولی‌فقیه در دانشکده اقتصاد و تعداد 72 نفر از دانشجویان مقاطع مختلف دانشکده بودند.

مراسم گرامیداشت مقام علامه طباطبائی در ساعت 14:10 دقیقه با صلواتی بر محمد و آل محمد به پایان رسید.

magham