گام اول جلسه کتابخوانی با حضور رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر طائی و رئیس محترم کتابخانه جناب آقای دکتر طالبلو

گام اول جلسه کتابخوانی پیرامون گفتگو و نحوه ورود به مبحث کتابخوانی با حضور رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر طائی و رئیس محترم کتابخانه جناب آقای دکتر طالبلو ، پرسنل کتابخانه و دانشجویان علاقمند در محل کتابخانه در تاریخ ۹۷/۸/۱۳ برگزار شد. در ابتدا رئیس کتابخانه اهداف جلسات کتابخوانی را مطرح کردند. خانم مرودشتی از دانشجویان کارشناسی ارشد، مواردی را در رابطه با کارگاههای تقویت فن گفتگو و همچنین ارتباط آن با جلسات کتابخوانی بیان کردند و در ادامه رئیس کتابخانه مطالبی در خصوص کتاب و اثرات آن در زندگی فردی و اجتماعی مطرح کردند و از شرکت کنندگان خواستند آخرین کتابی را که خوانده اند بطور خلاصه معرفی کنند. در انتها کتاب مورد نظر برای مطالعه جلسه دوم طرح باهم بخوانیم با مشورت اعضا به نام “قمارباز اثر فئودور داستایوفسکی “ انتخاب شد. جلسه دوم پانزده روز آینده در محل کتابخانه بر گزار خواهد شد و تاریخ دقیق جلسه اطلاع رسانی خواهد شد.

گام اول جلسه کتابخوانی پیرامون گفتگو و نحوه ورود به مبحث کتابخوانی با حضور رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر طائی و رئیس محترم کتابخانه جناب آقای دکتر طالبلو ، پرسنل کتابخانه و دانشجویان علاقمند در محل کتابخانه در تاریخ ۹۷/۸/۱۳ برگزار شد. در ابتدا رئیس کتابخانه اهداف جلسات کتابخوانی را مطرح کردند. خانم مرودشتی از دانشجویان کارشناسی ارشد، مواردی را در رابطه با کارگاههای تقویت فن گفتگو و همچنین ارتباط آن با جلسات کتابخوانی بیان کردند و در ادامه رئیس کتابخانه مطالبی در خصوص کتاب و اثرات آن در زندگی فردی و اجتماعی مطرح کردند و از شرکت کنندگان خواستند آخرین کتابی را که خوانده اند بطور خلاصه معرفی کنند. در انتها کتاب مورد نظر برای مطالعه جلسه دوم طرح باهم بخوانیم با مشورت اعضا به نام “قمارباز اثر فئودور داستایوفسکی“ انتخاب شد. جلسه دوم پانزده روز  آینده در محل کتابخانه بر گزار خواهد شد و تاریخ دقیق جلسه اطلاع رسانی خواهد شد.