قابل توجه دانشجویان محترم دوره دکتری،کارگاه بین‌المللی:‌«Meshless Methods: Theory, Algorithms, Applications and Software»

در تاریخ هشتم تا دهم بهمن ماه 1396 و با همکاری گروه ریاضی دانشگاه علامه طباطبائی و گروه ریاضی دانشگاه پادوا ایتالیا در محل دانشکده برگزار می‌شود. خواهشمند است دستور فرمایند از طریق سایت دانشکده به دانشجویان محترم دکتری اطلاع‌رسانی شود. با توجه محدودیت ظرفیت سالن، خواهشمند است دانشجویان محترم به منظور برنامه‌ریزی، مشخصات خود را از طریق پیام‌رسان تلگرام به شماره تلفن 09218446704 ارسال فرمایند.

قابل توجه دانشجویان محترم دوره دکتری، با توجه محدودیت ظرفیت سالن، خواهشمند است دانشجویان محترم به منظور برنامه‌ریزی، مشخصات خود را از طریق پیام‌رسان تلگرام به شماره تلفن 09218446704 ارسال فرمایند.

1234_001_24426.jpg