قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامه ریزی

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد توسعه و برنامه ریزی به اطلاع می رساند به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد توسعه و برنامه ریزی، جلسه مجازی با حضور آقای دکتر علی اصغر بانوئی مدیر محترم گروه و آقای دکتر علی نصیری اقدم در تاریخ یکشنبه 21 دی ماه ساعت 18 برگزار می گردد.حضور حداکثری شما دانشجویان در این جلسه و بیان مشکلات آموزشی به ویژه آموزش مجازی در شرایط کرونا به ارتقاء سطح کیفی آموزشی دانشکده کمک شایانی خواهد نمود.
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
  • قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی

مکان برگزاری جلسه مجازی : اتاق جلسات پیش دفاع دانشکده اقتصاد

• آدرس سامانه : http://atu-meet.iranlms.org/public
  • رمز ورود به جلسه : 234543

در صورت تغییر رمز ورودُ، متعاقبا اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشکده اقتصاد

نظر شما :