قابل توجه دانشجویان کارشناسی گروه آموزشی اقتصاد بازرگانی

به اطلاع می‌رساند به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی اقتصاد بازرگانی جلسه مجازی با حضور آقای دکتر توکلیان، مدیر گروه آموزشی اقتصاد بازرگای و آقای دکتر مجاهدی عضو گروه در تاریخ سه‌شنبه 8 مهرماه ساعت ۱۸ الی 20 برگزار می‌گردد.
قابل توجه دانشجویان کارشناسی  گروه آموزشی اقتصاد بازرگانی
  • قابل توجه دانشجویان کارشناسی  گروه آموزشی اقتصاد بازرگانی

به اطلاع میرساند به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان کارشناسی گروه آموزشی اقتصاد بازرگانی جلسه مجازی با حضور آقای دکتر توکلیان مدیر گروه آموزشی اقتصاد بازرگانی، آقای دکتر مجاهدی عضو گروه در تاریخ  دوشنبه 8 مهرماه ساعت 18 الی 20 برگزار می‌گردد.

حضور حداکثری شما دانشجویان در این جلسه و بیان مشکلات آموزشی به ویژه آموزش مجازی در شرایط کرونا به ارتقاء سطح کیفی آموزشی دانشکده کمک شایانی خواهد نمود.

• مکان برگزاری جلسه مجازی : اتاق جلسات پیش دفاع دانشکده اقتصاد
  • آدرس سامانه : http://atu-meet.iranlms.org/public
  • رمز ورود به جلسه : 565449

در صورت تغییر رمز ورودُ، متعاقبا اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشکده اقتصاد