قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامه ریزی

به اطلاع میرساند به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامهریزی جلسه مجازی با حضور آقای دکتر بانوئی، مدیر گروه آموزشی توسعه و برنامهریزی، آقای دکتر نصیری اقدم عضو گروه و سرکار خانم دکتر مهاجری معاون محترم آموزشی دانشکده در تاریخ دوشنبه 7 مهرماه ساعت 18 برگزار میگردد. حضور حداکثری شما دانشجویان در این جلسه و بیان مشکلات به ویژه آموزش مجازی در شرایط کرونا به ارتقاء سطح کیفی آموزشی دانشکده کمک شایانی خواهد نمود.
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
  • قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی

به اطلاع میرساند به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد گروه آموزشی توسعه اقتصادی و برنامهریزی جلسه مجازی با حضور آقای دکتر بانوئی، مدیر گروه آموزشی توسعه و برنامهریزی، آقای دکتر نصیری اقدم عضو گروه و سرکار خانم دکتر مهاجری معاون محترم آموزشی دانشکده در تاریخ  دوشنبه 7 مهرماه ساعت 18 برگزار می‌گردد.

حضور حداکثری شما دانشجویان در این جلسه و بیان مشکلات آموزشی به ویژه آموزش مجازی در شرایط کرونا به ارتقاء سطح کیفی آموزشی دانشکده کمک شایانی خواهد نمود.

• مکان برگزاری جلسه مجازی : اتاق جلسات پیش دفاع دانشکده اقتصاد
  • آدرس سامانه : http://atu-meet.iranlms.org/public
  • رمز ورود به جلسه : 565449

در صورت تغییر رمز ورودُ، متعاقبا اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشکده اقتصاد