وبینار

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد نظری

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد نظری به اطلاع می‌رساند به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد نظری جلسه‌ای مجازی با حضور آقای دکتر شاکری، مدیر محترم گروه اقتصاد نظری، خانم دکتر مهاجری، معاون محترم آموزشی دانشکده و آقای دکتر سالم در تاریخ شنبه 5 مهرماه ساعت 18 برگزار می‌گردد. حضور حداکثری شما دانشجویان در این جلسه و بیان مشکلات آموزشی به ویژه آموزش مجازی در شرایط کرونا به ارتقاء سطح کیفی آموزشی دانشکده کمک شایانی خواهد نمود.
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد نظری
  • قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد نظری

به اطلاع می‌رساند به منظور بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد گروه اقتصاد نظری جلسه‌ای مجازی با حضور آقای دکتر شاکری، مدیر محترم گروه اقتصاد نظری، خانم دکتر مهاجری، معاون محترم آموزشی دانشکده و آقای دکتر سالم در تاریخ شنبه 5 مهرماه ساعت 18 برگزار می‌گردد. حضور حداکثری شما دانشجویان در این جلسه و بیان مشکلات آموزشی به ویژه آموزش مجازی در شرایط کرونا به ارتقاء سطح کیفی آموزشی دانشکده کمک شایانی خواهد نمود.

• مکان برگزاری جلسه مجازی : اتاق جلسات پیش دفاع دانشکده اقتصاد
  • آدرس سامانه : http://atu-meet.iranlms.org/public/
  • رمز ورود به جلسه : 565449

در صورت تغییر رمز ورودُ، متعاقبا اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشکده اقتصاد

نظر شما :