فراخوان مقاله

پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۶۳۱۴ آموزش پژوهش
دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی بمنظور فراهم نمودن محیط فکری و علمی بالنده و شایسته برای پژوهشگران ملّی و بین المللی و به بحث گذاشتن آخرین یافته های خود در ارتباط با اقتصاد انرژی از طریق نشریه پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران هدف گذاری نموده است. از این رو، امید است که این نشریه وضعیت این حوزه علمی را در ایران و جهان بهبود بخشیده و راه حل هایی برای مسائل نظری و کاربردی پیش روی این رشته را ارائه دهد. بنابراین به منظور دستیابی به این اهداف، از اساتید ، محققین، پژوهشگران ، صاحبنظران ، اندیشمندان و دانشجویان عزیز و بزرگوار می خواهیم بر ما منت گذاشته و مقالات معتبر و چاپ نشده خود را برای چاپ به این نشریه ارسال نمایند.

فراخوان مقاله

پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران

این نشریه مقالات معتبر درحوزه اقتصاد انرژی از جمله مباحث ذیل را به چاپ می رساند:

1. سیاستگذاری انرژی
  2. تامین مالی پروژه های انرژی
  3. تجارت بین المللی انرژی
  4.  قیمت گذاری انرژی
  5. مصرف انرژی
  6. انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی
  7.  مدلسازی در حوزه انرژی
  8. بازار محصولات و مشتقات انرژی
  9. .............

نکات قابل توجه در این نشریه:

• مقالاتی پذیرفته می شود که بطور مشخص دارای مضمون اقتصادی و در زمینه اقتصاد انرژی باشد.
  • نشریه از مقاله­های تحقیقی و تحلیلی که در آن مطلب یا نظریه­ای تخصصی دارای نوآوری و یا نکات برجسته علمی و غیراقتباسی ارائه شده باشد، به ویژه مقاله های بر گرفته از پایان نامه­های کارشناسی ارشد ، رساله های دکتری و طرح های تحقیقاتی که طی آن ایده و یافته بدیع مطرح شده و دارای نوآوری بوده استقبال شایان و قابل توجهی می­ نماید.
  • اطلاع رسانی این فراخوان پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران به سایر دوستان و عزیزان خود موجب تشکر و قدردانی خواهد بود. اجرکم عندالله

نشانی:  تهران-خیابان شهید بهشتی- نبش خیابان احمد قصیر-دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه­طباطبائی-  دفتر پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران.

تلفن:

021 – 88716816