گزارش مراسم اختتامیه هفته پژوهش

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۷ کد : ۲۴۰۹۷ پژوهش
گزارش مراسم اختتامیه هفته پژوهش

اختتامیه هفته پژوهش سال 1402 به همت معاونت پژوهشی و همکاران اداری دانشکده در 5 دیماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد برگزار گردید. پس از قرائت آیاتی چند از قرآن کریم، سرود ملی و سرود دانشگاه علامه طباطبائی مراسم با استقبال اساتید، کارکنان بخش‌های مختلف دانشکده و دانشجویان به صورت رسمی آغاز گردید. در ابتدا ریاست دانشکده استاد محترم جناب آقای دکتر تیمور محمدی به ایراد سخنرانی پرداختند و در ادامه معاونت محترم پژوهشی دانشکده سرکار خانم دکتر سمانه عابدی گزارشی از عملکرد این معاونت در طی هفته مذکور ارائه دادند، سپس از کتب اعضای محترم هیئت علمی که در بازه زمانی اول مهر 1401 تا اول مهر 1402 به چاپ رسیده بود، رونمائی گردید و مؤلفین به صورت خلاصه درخصوص تألیفات خود توضیح مختصری به حضار ارائه دادند. در بخشی از برنامه موسیقی زنده توسط دانشجویان گروه چاووش اجرا و مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده و پژوهشگر برتر جوان دانشگاه، دانشجویان برتر مقاطع مختلف و کارشناسان برتر اداره پژوهش توسط ریاست دانشکده، معاون پژوهشی و اساتید پیشکسوت حاضر در سالن برگزار گردید. (دانلود فایل گزارش عملکرد هفته پژوهش)